18.12.2009

Perjantai, pakkasta ja pukukoodi

Pikku asiat voivat joskus olla kivoja, vaikka isojen asioiden rinnalla ne ovat pieniä ja vähemmän merkityksellisiä.

Meillä töissä on perjantaina olosuhteiden niin salliessa (jos ei ole mitään virallista edustamista) mahdollisuus kansainväliseen tapaan pukeutua poikkeuksellisesti hiukan vapaammin eli pukukoodina perjantaisin on "casual free dress code" vai miten se meni... Luvan antoi nuori ylin päällikkömme taloon tullessaan jonkin aikaa sitten.

Tuo vapaa pukukoodi veti hymyn monien huulille. Osa ei halua noteerata sitä, tai ainakaan päätään asialla vaivata. Joku heitti vastakommenttina: "Eräät ihmiset pukeutuvat aamuisin, minä sen sijaan puen vaatteet päälleni ja lähden liikkeelle..."

Niin tai näin. Joka tapauksessa on se päivä taas. Saa nähdä mitä meikäläisen vaatevarastosta tänään lähtee mukaan. Olen myös juuri päättänyt lähteä nopeammin aamuisin, etteivät päivät mene niin iltapainotteisiksi.

Pakkastakin näyttää olevan nyt aamulla klo 7.42 -20°C. Kova lukema.

18.12.2009
Sininen rooli

2 kommenttia:

Liisa H kirjoitti...

Onhan se niinkin, että jos erikseen sanotaan, että perjantaisin saa tulla vapaammassa asussa töihin, niin se sisältää myös sen, että muina päivinä sitä ei toivota.

Sininen rooli kirjoitti...

Joo niinhän se taitaa olla :) Onneksi ihan kansainvälisesti käytetty tapa ohjia sitä pukukoodia... jos Brysselin meininkiin on uskominen... Euroopassa kun ollaan.

Kiitos kommentista, reagoin taas vähän hitaasti, hidas ihminen kun olen. Meni jouluostoksilla koko päivä.