25.11.2009

Syysillan valintoja

On se hetki päivästä, jolloin työpäivä on ohi ja vapaa-aika alkaa.

Valintoja on, joilla täyttää ilta.

Marraskuu innostaa kynttilöiden sytyttämiseen, läheisen haudalle, keittiön pöydälle, ulos kotipihalle jne. Käsityöt kuuluvat syksyyn ja talveen. On kiva kutoa neuletta TV:n katsomisen lomassa.

Voi tietysti rentoutua olematta niin ahkera. Katsoa vain mitä TV:stä tulee. Kirjakin on yksi mahdollisuus, heittäytyä sängylle, tyyny pään alle ja lukemaan. Tai naistenlehti. Kilpailu on niin kova, että nykyajan lehdissä on hyvää sisältöä.

Kahvilassa on joskus mukava istua. Parasta, jos silmien edessä on rauhoittava maisema. Rauhoittava maisema tarkoittaa itselleni joko merta tai järveä, metsänäkymää, peltoaukeamaa tai tunturinäkymää, kaikki käyvät. Mieli pitää saada hyväksi.

Muistikirjaan pitää tehdä piirto joka päivä. Se antaa kehyksen minuudelle.

Liikunnan voi tänään unohtaa, hyötykävely on jo tehty. Se riittää välillä.

25.11.2009
Sininen rooli

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo jokapäiväinen piirto muistikirjaan oli sattuva. Muistan kun ostit minulle monta vuotta sitten viiden vuoden päiväkirjan. Siihen kirjoitin ainakin kahtena vuonna, mutten kovin säännöllisesti. Olen kyllä arkistoinut sen muiden vihkosteni joukkoon. Itse ostin pari kuukautta sitten 3 vuoden päiväkirjan tarkoituksena ruveta tekemään
noita piirtoja, mutta se jäi melkein heti. Jotenkin tuntuu, että päiväni ovat liian tylsiä. Taitaa olla niin, että minulle sopii satunnainen piirto silloin kun siltä tuntuu, että on tarve purkaa itseään. En kyllä ole viime vuosina sellaistakaan päiväkirjaa pitänyt, nuorempana kyllä :)
t. Eräs lähisukulainen

Sininen rooli kirjoitti...

Ok, kiitos kommentista :)